TTMD Antalya Temsilciliği’nin düzenlediği Endüstriyel Mutfak Havalandırması Ve Egzoz Debisi Hesabı Eğitimi konulu seminer 20 Şubat 2020 tarihinde MMO Antalya Şubesi’nde gerçekleştirildi.  Oturum başkanlığını TTMD Antalya İl Temsilcisi İsmail Cem Çetin’in yürüttüğü seminere Süleyman Kavas konuşmacı olarak katıldı.

Sunumuna mutfak havalandırması tanımıyla başlayan Kavas; davlumbazlarda verim ve çift cidarlı davlumbazlar, yağ tutucu filtreler, davlumbaz boyutlandırılması, hava filtrasyon çözümleri ve Dünyada geçerli mutfak havalandırması standartları hakkında bilgiler aktardıktan sonra VDI 2052 standardının önerdiği davlumbaz egzoz debisi hesabını sayısal örneklerle paylaştı. Yoğun bir katılımın sağlandığı seminer, soru cevap bölümünün ardından tamamlandı.

Endüstriyel Mutfak Havalandırması Ve Egzoz Debisi Hesabı Eğitimi Anlatıldı Endüstriyel Mutfak Havalandırması Ve Egzoz Debisi Hesabı Eğitimi Anlatıldı Endüstriyel Mutfak Havalandırması Ve Egzoz Debisi Hesabı Eğitimi Anlatıldı Endüstriyel Mutfak Havalandırması Ve Egzoz Debisi Hesabı Eğitimi Anlatıldı Endüstriyel Mutfak Havalandırması Ve Egzoz Debisi Hesabı Eğitimi Anlatıldı Endüstriyel Mutfak Havalandırması Ve Egzoz Debisi Hesabı Eğitimi Anlatıldı Endüstriyel Mutfak Havalandırması Ve Egzoz Debisi Hesabı Eğitimi Anlatıldı

Bizi Takip Edin

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.