Türk Tesisat Mühendisleri Derneği İzmir Temsilciliği tarafından düzenlenen, 2019-2020 Dönemi 1. Semineri 28.09.2019 tarihinde, “Leonardo Da Vinci’nin Gözü ile Sıhhi Tesisat” konusunda gerçekleştirildi. MMO İzmir Tepekule Kongre Merkezi Ege Salonu’ndaki etkinliğe, konuşmacı olarak Ömer Kantaroğlu katılırken seminer oturum başkanlığını Bahri Türkmen yaptı.
Seminere,  sıhhi tesisat mühendisliği teknolojisi ve prensiplerini anlatarak başlayan Ömer Kantaroğlu, daha sonra Leonardo Da Vinci,  Alexander Kira, atık su havalık tesisatı, hava alma şapkası ve çözüm yağ ayırıcılar hakkında  bilgi verdi. Leonardo Da Vinci’nin kendi zamanında sıhhi tesisat ile ilgili yaptığı çalışmaları aktaran Kantaroğlu, son bölümde katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. Seminer sonunda TTMD İzmir İl Temsilcisi Seçkin Tuncer Erdoğmuş, oturum başkanı ve konuşmacıya teşekkür belgesi verdi.
Leonardo Da Vinci’nin Gözü ile Sıhhi Tesisat Semineri İzmir’de Yapıldı Leonardo Da Vinci’nin Gözü ile Sıhhi Tesisat Semineri İzmir’de Yapıldı Leonardo Da Vinci’nin Gözü ile Sıhhi Tesisat Semineri İzmir’de Yapıldı Leonardo Da Vinci’nin Gözü ile Sıhhi Tesisat Semineri İzmir’de Yapıldı Leonardo Da Vinci’nin Gözü ile Sıhhi Tesisat Semineri İzmir’de Yapıldı

Bizi Takip Edin

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.